Visita la granja

Vols conèixer les nostres instal·lacions? Vols saber com és el dia a dia a la Granja EL PROVENÇAL? Vols degustar els nostres productes làctics?

Des de la Granja EL PROVENÇAL estem molt contents de poder-vos oferir la possibilitat de conèixer de primera mà les nostres instal·lacions! Tenim preparada per a vosaltres una experiència única: una visita guiada i comentada per les entranyes de la nostra explotació ramadera on, passejant per la finca, podreu descobrir en primera persona el funcionament d’una granja moderna, veure i tocar les vaques i els vedells petits –i presenciar algun naixement, potser!-, saber quina és la seva alimentació, com és una sala de munyir i el procés d’extracció de la llet, així com de quina manera aquesta es transforma, a l’obrador, en els diversos derivats làctics tant apreciats, des dels iogurts, fins als formatges, passant pels kèfirs o el mató. I per acabar-ho d’arrodonir, la visita finalitza amb una degustació dels productes més selectes de la marca EL PROVENÇAL. Us hi esperem!!!

Aquesta experiència està adreçada a escoles, grups i famílies, i té una durada aproximada de 2 hores. Per reservar la teva visita, envia’ns un correu a granja.provensal(@)gmail.com  o truca’ns al 636 66 52 83 (Eva) o al 608 13 97 97 (Jaume).