Iogurts

Cremositat autènticament tradicional

El iogurt natural EL PROVENÇAL és un dels nostres productes estrella. Guardonat amb el segell de qualitat LACTIUM en diverses ocasions, la seva cremositat autènticament tradicional sorprèn per la seva delicadesa i el seu gust suau i agradable al paladar. A banda del seu consum com a plaer per als sentits, es tracta d’un aliment de gran ajuda per a enfortir la flora intestinal, i qualsevol moment del dia és bo per a gaudir-lo.

Amb la base del nostre cremós iogurt, i elaborats amb melmelada natural i sense conservants,comptem també amb les següents varietats:

  • Iogurt natural desnatat – Cuidar-se sense renunciar a un bon iogurt 

Aquesta és l’opció pels qui, si bé no renuncien a cuidar la seva línia, tampoc ho volen fer dels nostres tradicionals iogurts naturals. La mateixa qualitat, però amb una disminució en la quantitat de nata.

 


  • Iogurt de maduixa – El gran aliat dels més petits 

La varietat de maduixa esdevé la gran aliada dels més petits, amb la seva dolcesa característica, combinada amb grans dosis de vitamina A i C.


  • Iogurt de llimona – La frescor es transforma en iogurt

La varietat de llimona ofereix una frescor inigualable als sentits, gràcies a l’òptim resultat obtingut a partir de l’acidesa pròpia de la fruita, embolicada suaument amb el iogurt.


  • Iogurt de kiwi i taronja – Un bany de vitamina C

La varietat de taronja i kiwi aporta un bany de vitamina C i una explosió de gustos i de frescor al paladar.


  • Iogurt de mandarina – Vitamina C amb fibra

La varietat de mandarina aporta, com la taronja, una gran quantitat de vitamina C, alhora que és realment rica en fibra.

mandarina


  • Iogurt d’aranyons – Font de salut

La varietat d’aranyons es presenta, amb el seu gust tropical i contundent, com a una bona font de salut pel seu alt contingut en antioxidants i vitamina C.


  • Iogurt de ratafia (sense alcohol) – La tradició ratafiare en un iogurt

La varietat de ratafia –amb un almívar elaborat a Santa Coloma de Farners, capital per excel·lència d’aquest licor d’herbes- ofereix gaudir del seu deliciós gust al públic de totes les edats, ja que no conté alcohol.


  • Iogurt d’avellana – Amb gust de la terra

La varietat d’avellana et transporta, amb el seu gust agradable i suau, a la plana de la Selva, on aquest fruit sec n’és patrimoni gastronòmic.