Formatges

FORMATGE “La Flor del Provençal”

Suavitat en el gust, cremositat en la textura

El formatge tendre EL PROVENÇAL és un producte làctic de gust suau i textura cremosa, amb un lleuger toc salat, unit a una subtil flaire d’herbacol, que ha estat utilitzada en la seva elaboració, tal com es feia antigament.

En destaca la seva elevada quantitat de calci, que resulta molt important per a la formació dels ossos i les dents. És una elecció ideal per a tota la família, ja que en contenir una major proporció d’aigua no concentra tantes calories i grasses.

És un formatge ideal per menjar-lo amb l’entrepà!

FORMATGE CURAT DEL PROVENÇAL AMB RATAFIA VOLCÀNICA


Experiència volcànica al paladar

El formatge curat EL PROVENÇAL presenta un gust intens, que li ve donat per la seva maduració, alhora que compta amb una singularitat que el fa únic en la seva categoria: la seva escorça està impregnada de ratafia elaborada al volcà de la Crosa, a pocs quilòmetres de la nostra granja, fet que li aporta una aroma molt especial i explosiu.

La qualitat d’aquest formatge va rebre el premi LACTIUM de bronze a la Fira Lactium 2015 de Vic, dedicada al formatge artesà.

És un formatge ideal per menjar com aperitiu, acompanyar amb pa amb tomata o amanides.

1908368_308049892689950_6159468795924131405_n